Forfatterarkiv: J-kita

Årsmøde 2019 i Aalborg, Nordkraft

Hvert år afholdes Årsmøde for Dansk Bonsai Selskab og i 2019 var Bonsai Kita i Aalborg vært fra fredag d. 24/5 til søndag d. 26/5. Ligesom tidligere år dannede Nordkraft rammen om årsmødet, som med sin industrielle og rå stil, var den perfekte kontrast til nogle af de smukkeste bonsaitræer i Danmark.

Formatet er ganske simpelt, hvor deltagerne fra Bonsai-klubberne i Danmark får mulighed for at udstille deres bedste træer i en weekend. Herudover bliver der holdt en række workshops med én af de dygtigste bonsai-kunstnere i Europa, Yannick Kiggen fra Belgien.

Derfor fik de mange besøgene en masse at kigge på i Nordkraft, hvor de samtidig kunne stemme med dét træ de syntes var det smukkeste.

Heldigvis vandt Bonsai Kita i Aalborg de 2 “store” priser, nemlig Publikumsprisen og Prisen for Bedste Træ. Begge blev vundet af Johan for hans Små-bladet Elm, som ses nedenfor (første billede).

Johan fra Bonsai Kita i Tv2 Nord

Johan fra Bonsai Kita fik i maj 2019 besøg af Tv2 Nord, som ville høre mere omkring kunsten, at dyrke og designe bonsai-træer. Johan er én af de dygtigste i landet, som har vundet priser både nationalt og internationalt. Derfor var han den helt rette at besøge.

Se afsnittet her.

Mødeaften maj 2019

Hos Bonsai Kita er alle velkommen og medlemmerne ca. hver måned i et par timer (se kalenderen i højreside), hvor både øvede, semi-øvede og nybegyndere mødes. Typisk medbringer man et par træer, som man ønsker at arbejde på og (hvis man ønsker) få gode råd og vejledning alt fra både pleje og design.

Lidt kaffe og kage sørger vi altid for.

Spørgsmål om møderne eller andet relateret til Bonsai Kita kan rettes til:
rosengaarden16@gmail.com