Årsmøde 2019 i Aalborg, Nordkraft

Hvert år afholdes Årsmøde for Dansk Bonsai Selskab og i 2019 var Bonsai Kita i Aalborg vært fra fredag d. 24/5 til søndag d. 26/5. Ligesom tidligere år dannede Nordkraft rammen om årsmødet, som med sin industrielle og rå stil, var den perfekte kontrast til nogle af de smukkeste bonsaitræer i Danmark.

Formatet er ganske simpelt, hvor deltagerne fra Bonsai-klubberne i Danmark får mulighed for at udstille deres bedste træer i en weekend. Herudover bliver der holdt en række workshops med én af de dygtigste bonsai-kunstnere i Europa, Yannick Kiggen fra Belgien.

Derfor fik de mange besøgene en masse at kigge på i Nordkraft, hvor de samtidig kunne stemme med dét træ de syntes var det smukkeste.

Heldigvis vandt Bonsai Kita i Aalborg de 2 “store” priser, nemlig Publikumsprisen og Prisen for Bedste Træ. Begge blev vundet af Johan for hans Små-bladet Elm, som ses nedenfor (første billede).