Besøg hos vennerne i Bangsbo Botaniske Have

Det er nogle år siden sidste besøg, men i maj 2020 blev Bonsai Kita enige om at række ud til Bangsbo Botaniske Have, for at høre om de har brug for hjælp til deres bonsai-træer i parken. Det er naturligvis et meget stort arbejde at holde så flot og alsidig botanisk have, som man har i Bangsbo, så hvis vi kan hjælpe lidt og få lov til at arbejde på lidt andre træer end vores egne, så var det en klar win-win. I haven har de 91 bonsai-træer.

Bangsbo Botaniske Have var meget åbne for hjælpen og stillede endda an med frokost og kaffe/kage. Så det blev en fantastisk dag i solen, hvor flere end 50 forskellige besøgende også kom forbi og kiggede med.

Nu har vi aftalt at indeksere træerne med billeder/profil for at kunne følge udviklingen, men også se hvilke træer der trænger til en ny bonsaipotte – enten fordi den nuværende potte er gået i stykker eller fordi træets design vil kunne få gavn af det.

Vi forventer mindst 2 besøg yderligere til dels at gøre de sidste træer færdige og dels ompotte de mest trængende træer. Vi glæder os meget og kan kun opfordre alle til at besøge/støtte vores venner i Bangsbo Botaniske Have.